Капітан Київ
  • /

«Капітан Київ» та MEGOGO провели різдвяну екскурсію для дітей із порушеннями слуху

21 грудня та 22 грудня відбулася екскурсія «Різдвяні історії для дітей» з перекладом жестовою мовою.

Робимо історії про Київ доступними для людей із порушеннями слуху

Даруємо дітям атмосферу різдвяної казки!
«Капітан Київ» у партнерстві з соціальною ініціативою «Дивись як чутно», що заснована медіасервісом MEGOGO, провели різдвяну екскурсію для дітей із порушеннями слуху.

Юні глядачі та їх батьки прогулялися святковим містом під розповідь розповіді гідеси Валентини Прибиткової, яку в режимі реального часу жестовою мовою перекладала Наталія Лазаренко-Якунченкова.

Під час екскурсії діти згадали традиції святкування Різдва у «Старому Києві», дізналися секрет традиційних київських солодощів, зірали у цікаву вікторину, потішилися веселими історіями та отримали приємні подарунки.

Про організаторів
Соціальна ініціатива «Дивись як чутно», що заснована медіасервісом MEGOGO, створює можливості перегляду кращого світового контенту для глядачів із порушеннями слуху, роблячи переклад жестовою мовою, а також — з порушеннями зору, створюючи тифлокоментарі.

«Дивись як чутно» досить часто проводить безкоштовні кінопокази, перекладає різноманітні лекції, театральні вистави стендапи та інші культурні події для усіх охочих. Більше інформації та анонсів подій — на офіційних сторінках проєкту в Facebook і Instagram, та телеграм-каналі.

«Капітан Київ» — це агенція, яка створює та проводить пішохідні екскурсії Києвом, популяризуючи історію міста та України в креативній формі. Організовуючи різдвяну екскурсію для дітей з порушеннями слуху, агенція хоче подарувати юним гостям атмосферу різдвяної казки та зробити історії про Київ для них доступними.
У майбутньому ми, разом з соціальною ініціативою «Дивись як чутно», плануємо перекласти жестовою мовою й інші екскурсії з нашого розкладу.